≫ 

Bačka krompirača: jak obrok za puno energije

Jednostavni i tradicionalni sastojci...

  • 0

Sastojci:

 

- 1 kg krompira

- ½ kg crnog luka

- 200 g suve slanine

- ½ kg sirove kobasice

- kašika aleve paprike

- 2 kašike brašna

- mast

- so

 

Priprema:

 

Krompir se očisti i nareže na kolutove. Luk se nareže na rebarca i njime se pokrije dno podmazanog pleha. Preko luka rasporedite krompir koji je izmešan sa brašnom i alevom paprikom. Po potrebi posolite, preko krompira poređajte komade slanine i kobasice. Nalijte vodom da ogrezne i pecite u jako zagrejanoj rerni. Uz krompiraču je najbolja salata od kiselog kupusa.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA