≫ 

Kako izabrati zdravo i ukusno meso?

Boja, miris i ukus su osnovni pokazatelji kvaliteta!

  • 2

Boja i miris su ono što ukazuje na to da li je meso sveže. Svetlocrvena, jasna boja kakakteristična je za sveže meso, za razliku od onog koje je potamnelo ili čak smeđe!

Miris ne treba da je intezivan, već da se oseća blag miris krvi. Ako je ustajao, neprijatan, to bi već trebalo da vam bude signal da ga ne kupujete.

Kvalitetno i sveže meso je mekanije na dodir i prošarano masnoćom.

Ne propuštajte više ni jedan savet ili recept! Pratite video recepte Telegraf kuhinje na našem kanalu potražite nove savete na sajtu Telegraf Kuhinje, a možete lajkovati i našu Fejsbuk stranicu gde imamo svašta nešto lepo za vas.

Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    28. januar 2017 | 17:28

    Junetinu posipaju sa vinobranom kad potamni i bude lepa kao da je malopre zaklano

  • ???

    28. januar 2017 | 17:57

    Sigurno ne u super marketima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA