≫ 

Zdrava i ukusna supa od cvekle, rena i jabuke

Osvežavajuće predjelo...

  • 0

Sastojci:

 

- 500 g crvene cvekle

- ¼ celera

- 2 šargarepe

- 1 glavica crnog luka

- 1 l vruće supe od povrća

- po ukusu mlevenog kima

- 1 kašičica maslinovg ulja

- 2 (manje) kisele jabuke

- 1 l vruće vode

- 1 kašika jabukovog sirćeta

- 4 kašičice rendanog rena

 

Priprema:

 

Povrće očistiti i grubo iseckati. Zagrejati ulje pa dodati povrće i kim, promešati, naliti supu, poklopiti lonac i kuvati dok povrće ne omekša. Pred kraj kuvanja dodati grubo sečene jabuke, neoljuštene.

 

Lonac skinuti sa vatre i izmutiti mikserom, pa dodati preostalu vruću vodu. Sada začiniti gotovu supu sa sirćetom, renom, solju i biberom.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA