≫ 

Pohovane ćureće šnicle sa pomfritom

Pohovana piletina je ono što svi vole - pa isprobajte i ukus ćuretine!

  • 3

Sastojci za 2 osobe:

 

- 5 većih ćurećih šnicli

- 2 jaja

- so

- brašno

- ulje

- za serviranje: pomfrit

 

Priprema:

 

Izdinstati šnicle na tihoj vatri, pa spremiti dva dublja tanjirića. U jedan sipati malo brašna, a u drugi umutiti dva jaja i dobro posoliti. Dinstane šnicle uvaljati u brašno pa u jaje i pržiti na zagrejanom ulju, dok ne porumene. Uz šnicle poslužite pomfrit i salatu po želji.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    7. jun 2017 | 14:03

    Ja dobro izlupam šnicle bilo to belo meso pileće, curece ili krmenadle, zacinim solju, biberom i malo aleve paprike i odstoji mi ili preko noći ako unapred isplanirao ili sat - dva pre pečenja. Uvaljam u brašno a u drugom tanjiru ulupam dva jaja i brašno kao za gušće palačinke i tu brzo sa obe strane i u tiganj. Odličan poh i ukusne i hladne. Ako isecem kao štapiće onda posle jaja uvaljam u susam, malo prezle i parmezana.

  • plavi safir

    5. jun 2017 | 18:23

    Ne razumem čemu dinstanje pa onda prženje?? Šnicle začiniti, uvaljati u brašno pa u jaje a ko voli onda u prezlu i pržiti dok lepo porumeni s obe strane. Vrlo kratko jer je meso mekano.

  • Delije Čikago

    5. jun 2017 | 17:38

    Nešto najukusnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA