0

President maslaci – za raskošan ukus vaših specijaliteta

Zimski meseci idealna su prilika da se u toplini svog doma oprobate u pripremi novih specijaliteta i obradujete vaše najmilije

President maslaci su tu da obogate ukus svake đakonije koju sa pažnjom pripremate, bilo da su u pitanju slatki ili slani zalogaji.

Za potpuno novo iskustvo pripreme kanapea i brusketa možete eksperimentisati kombinovanjem različitih namirnica, a President light mazivi maslaci u slanoj i neslanoj varijanti daće im savršenu podlogu i povezati ih u harmoničnu celinu. Ako ste u žurbi, ovi lagani zalogaji predstavljaju idealno rešenje jer se brzo pripremaju, a President light maslaci spremni su za mazanje odmah po vađenju iz frižidera.

Krem supe i potaži mnogima su omiljen izbor tokom hladnih dana, a uz President Classic maslac njihova jedinstvena bogata aroma i svilenkasta tekstura biće zagarantovane. Za pravi gurmanski užitak, možete ga dodati prelivima za paste, kao i sosevima sa povrćem i začinskim biljem koji čine savršen sklad sa specijalitetima od mesa. Idealan je i za slatke zalogaje, jer će zahvaljujući njemu vaši kolači, štanglice i keksići bit neodoljivo prhki i vazdušasti.

Ljubitelji sofisticiranog ukusa francuske kuhinje pronaći će pouzdanog saveznika u President La Motte maslacu, koji stiže pravo iz Normandije. Ovaj maslac daće prefinjenu notu svakoj vašoj kulinarskoj zamisli - nezamenjiv je i kao osnova za kremaste umake, a filovima za poslastice daće savršeno glatku teksturu, dok mu njegovo praktično pakovanje u obliku zvona omogućava da dugo zadrži svežinu i bogat ukus.

Ove zime probudite gurmana u sebi uz President maslace i priredite svojim najdražima nezaboravne trenutke uživanja.

(Telegraf.rs/ PR)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: president-maslac president-kuhinja kuvanje gurmanluk

Kako da odaberete sir za jela koja se termički obrađuju?

Kako se najlakše ljušti paradajz?

Šta učiniti sa viškom lisnatog testa?

Kako brzo ugasiti plamen u rerni ili na roštilju?

Kako da se miris od prženja crnog luka manje oseća u kući?

Zaboravili ste ručak na ringli i šerpa vam je zagorela. Šta sada?

Kako se peku sitni kolači?

Kupite najobičniji kukuruz kokičar i sami napravite kokice iz mikrotalasne!

Kako iskoristiti višak kuvanog krompira?

Da li je moguće čuvati maslac van frižidera?

Da li znate razlike između želatina i agara?

Jako je VAŽNO koji tiganj koristite za pripremu hrane!

Kako da ispržite meso, a da ostane sočno?

Koji je osnovni pribor za dobar rad u kuhinji?

Dobro odabrani začini su poželjni - ali samo u pravom trenutku!

Kupus vam je prekiseo – šta da učinite?

Pripremate picu, ali niste sigurni kako nadev od pečuraka da ispadne dobro?

Kako izabrati zdravo i ukusno meso?

Kako da izbistrite jako zamućenu supu?

Kako da napravite kandiranu pomorandžinu koricu?

Kako izabrati i kupiti dobro povrće i voće?

FRIŽIDERI SU PUNI BAKTERIJA! Koliko često ih treba čistiti i kako to da uradite pravilno?!

Flambiranje hrane: Kako ga izvesti bez greške! (VIDEO)

Treba da sačuvate sušeno povrće, a ne znate kako?

Ova tri super ukusna novogodišnja jela možete da napravite od onoga što imate u frižideru - i to za manje od 1.000 dinara

Savršena pečena piletina iz rerne

Kako napraviti idealan "srednje pečeni" biftek kod kuće?

"Ludo testo" - jedno testo za sva peciva