≫ 

Sendvič sa slaninom i topljenim sirom

Jednostavan, a super-ukusan doručak!

  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 1 kašika maslaca

- 1 glavica luka sečenog na rebarca

- 4 kriške slanine

- 4 lista topljenog sira

- 1 kašika majoneza

- 1 kašika kisele pavlake

- 1 kašika krem sira

- par kapi tabasko sosa, po želji

- 4 kuvana jajeta, isečena na kolutove

- morska so

- sveže mleveni crni biber

Priprema:

Na maslacu zagrejanom na srednjoj temperaturi, pržiti luk 15 minuta da počne da se karamelizuje. Pomeriti ga u stranu i kratko propržiti slaninu. Pomešati majonez, pavlaku, krem sir i tabasko sos. Kuvana jaja iseći na kolutove, posoliti i pobiberiti. Spoljne strane tosta premazati maslacem, a unutrašnje pripremljenim namazom, pa započeti ređanje sendviča.

Preko namaza rasporediti redom jaja, slaninu, sir, luk, ponovo jaja i sir i završiti tostom. Kratko zapeći na roštilju ili u rerni, da tost porumeni, a sir počne da se topi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA