≫ 

Tanke šnicle pečene u obliku savijače

Probajte našto posebno što će vas oduševiti!

  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 250 g fileta po želji (svinjetina, teletina, piletina)

- so, sveže mleveni biber

- ½ kašičice majorana

- ½ kašičice timijana

- 1 kašičica sirćeta

- 1 kašičica maslaca

Priprema:

Stanjite šnicle čekićem za meso, pa odložite dok sve ne završite. Povežite šnicle međusobno, na krajevima opet udarajući čekićem za meso. Premažite šnicle sirćetom i maslacem, pospite solju , biberom i začinima. Zarolajte šnicle u obliku savijače i dobro stegnite. Premažete ih ostatkom maslaca ili uljem , možete još dodatno posoliti. Nabodite savijaču od kobasice na ražnjić pazeći da obuhvatite početak i kraj, kako se ne bi raspale.

Zagrejte roštilj i pecite "kobasicu" sa svake strane otprilike 10-tak minuta, okrećući često. Možete poslužiti uz neku salatu i crno vino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA