≫ 

Roštilj kobasica sa krompirom i povrćem

Proverena kombinacija ukusa i odličan sos!

  • 0

Sastojci:

- 2 para roštilj-kobasica

- 2 velika krompira

- 2 krastavca

- 4 čena belog luka

- pavlaka

- so, sirće, ulje

- mast

Priprema:

Kobasicu ispeći u tiganju, a krompir iseći na štapiće, pa pržiti u vrućoj masnoći. Krastavce oljuštiti, iseći na tanke krugove, dodati 4 čena belog luka, soli, ulja, sirćeta i pavlake, pa dobro promešati. Kada se kobasica ispeče izvaditi je, pa u tu mast dodati malo vode, prokuvati i umutiti sa malo pavlake i preliti pomfrit i kobasicu.

Možete, umesto pomfrita, da napravite pire krompir i dodate grašak iz konzerve - svakako uz isti preliv s pavlakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA