≫ 

Neodoljivi biftek u sosu od zelenog bibera

Jaka aroma i oštrina zelenog bibera, perfektno ide uz najmekši komad junećeg mesa...

  • 2

Sastojci:

- 400 g bifteka

- 0,2 dl slatke pavlake

- 30 g zelenog bibera, krupno mlevenog ili zdrobljenog

- 0,1 dl belog vina

- 10 g putera

- so

- malo limunovog soka

Priprema:

Ispecite biftek koji je bio na sobnoj temperaturi na žaru i ostavite ga sa strane bar 10 minuta.

Na šporetu kuvajte belo vino sa zelenim biberom dok vino ne ispari a biber ne omekša. Odvojeno umutite puter sa slatkom pavlakom, dodajte omekšali biber, so i limunov sok.

Biftek servirajte uz prilog od povrća po želji i prelijte sosom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA