≫ 

Supa od mlevenog mesa i povrća

Ne može brže, ne može lakše - isprobajte ovaj izuzetan recept kada vam se jede nešto "na kašiku"!

  • 0

Potrebno:

- 200g mlevenog junećeg mesa

- veća šargarepa

- veći krompir

- maslinovo ulje

- veća glavica crnog luka

- so i biber

- peršun

Priprema:

U loncu na malo ulja ispržite sitno iseckan luk pa dodajte mleveno meso i malo prodinstajte. Zatim dodajte krompir i šagrarepu seckanu na kockice i pržite nekoliko minuta da povrće omekša.

Nalijte vodom (neka bude topla), posolite, pobiberite i kada je čorba gotova, začinite je sitno iseckanim peršunovim lišćem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA