≫ 

Brusketi sa cherry paradajzom i crnim maslinama

Italijanske "bruschette" su sigurno jedan od najpoznatijih specijaliteta italijanske kuhinje - a ovo jedna od najukusnijih varijacija!

  • 0

Sastojci:

- 1 baget

- maslinovo ulje

- cherry paradajz

- beli luk

- svež peršun ili bosiljak

- 100 g crnih maslina

- rendani parmezan

Priprema:

Hleb isecite na tanke kriške, pomešajte maslinovo ulje, beli luk i peršun i premažite hleb. Neka se zapeče u rerni na 180 stepeni, oko 5 minuta.

Malo ohladite pa naređajte parajdajz sečen na polovne ili četvrtine, masline rezane na kolutove i pospite parmezan i seckani bosiljak. Vratite u rernu da se sve zapeče, pa poslužite toplo uz vino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA