Brz i lak obrok: pastrmka iz rerne

Ne samo da se lako sprema - već je i sam obrok lako svarljiv i dijetalan. Navalite!

  • 0

Sastojci:

- 4 pastrmke

- vezica peršuna

- 400 ml belog vina

- 1 limun

- so i biber

- 1 kašika aleve paprike

- 40 ml vinskog sirćeta

- crni luk

- maslinovo ulje

Priprema:

Očišćenu ribu odozgo zasecite na više mesta, posolite i stavite začine. Peršun i luk sitno iseckajte i napunite pastrmke, pa stavite u tiganj za pečenje . Ribu prelijte uljem, limunom seckanim na kocke, dodajte  sirće, alevu papriku, vino i stavite da se peče u rerni oko 25 minuta na 200 stepeni.

Možete je poslužiti s krompirom, povrćem ili salatom po želji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA