≫ 

Italijanska supa sa hlebom i mlekom

Sigurni smo da ovaj recept većina vas još uvek nije isprobala!

  • 0

Sastojci za 4 osobe:

- 1 hleb

- 2 l vode

- 1 velika kašika začina

- 1/2 čaše mleka

- 1/2 čaše pavlake za kuvanje

- so i biber

Priprema:

Hleb podeliti na manje komadiće i potopiti u vodu. Staviti da se kuva na laganoj temperaturi 1 h. Povremeno dolivati vodu tako da uvek imate istu količinu kao i na početku kuvanja, a 15 minuta pred kraj kuvanja supu začiniti, dodati mleko i pavlaku za kuvanje.

Kada je supa gotova, sklonite je sa vatre i žicom za mućenje lagano usitniti-lomiti komadiće raskuvanog hleba što sitnije, a možete ostaviti i veće komade, ako tako više volite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA