≫ 

Dinstana junetina s aromatičnim sosom

Dobra stvar kod ovog jela je što uvek možete da spremite više i ostavite za naredni dan, ili čak da zamrznete...

  • 0

Sastojci za 5 osoba:

- 800 g junećeg mesa

-  4 glavice crvenog luka

- beli luk

- biber

- so

- mlevena crvena paprika

- ravna kašičica majčine dušice

- 1,5 kašika gustina

Priprema:

Pržiti iseckani crveni luk do braon boje, dodati so, meso tako da prekrije luk, a zatim dodati beli luk, biber, majčinu dušicu, crvenu papriku, sve to pržiti na laganoj vatri, da meso dobro omekša i dodavati vodu po potrebi.

Razmutiti 1,5 kašika gustina sa malo vode, dodati i sačekati da se sos zgusne. Poslužiti sa kuvanim krompirom, pirinčem, makaronima ili sa knedlama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA