≫ 

Savijača od kiselog kupusa s pečenom paprikom

Umesto standardnog kiselog kupusa kuvanog s mesom - probajte ovaj korejski recept!

  • 0

Sastojci:

- 1 glavica kiselog kupusa

- 6 pečenih paprika (oljuštenih i očišćenih)

- krupno tucana mlevena paprika

- ulje

Priprema:

Razdvojiti listove kiselog kupusa, isprati po potrebi (da bude blag). Očistiti ih od žila (voditi računa da se ne proseče list) i složiti na tanjir. Položiti dva lista kupusa da se malo preklope, posuti ih tucanom paprikom, pouljiti pa, ponovo red kupusa, tucana paprika, ulje pa na kraju red kupusa. Preko kupusa u sredinu staviti očišćenu, pečenu paprika i sve urolovatu u čvrst rolat.  Iseći ostrim nožem na debljinu od oko 2-3 cm, pa poslužite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA