Mirisne jagode sa šlagom i bagremovim medom
Uvek poželjan, kremasti i voćni desert...
Sastojci:
- 500 g jagoda
- 0,2 l slatke pavlake
- 2 kašike meda od bagrema
- 1 burbon vanila
Priprema:
Odvojte jagoda toliko koliko imate čaša za punjenje, one su dekoracija, a ostale jagode lagano izdrobite viljuškom i pomešajte sa medom. Količina meda zavisi i od slatkoće same jagode pa podesite po želji . Ostavite da odstoji par minuta i za to vreme lagano izmiksajte slatku pavlaku u koju ste dodali burbon vanilu. Servirajte u čaše, podeblji red jagoda pa slatke pavlake i tako dok želite ili imate materijala. Na vrh stavite jednu celu jagodu da lepše izgleda.
(Telegraf.rs)
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.