Izračunajte sami vaš račun za struju, a evo i kako! (FOTO)

Aplikacija "Račun za struju" je besplatna i dostupna samo Android korisnicima koji sada mogu da izračunaju koliko su kilovata stuje potrošili, kao i koliko iznosi njihov račun

  • 7

Aplikacija pod nazivom "Račun za struju" koja se nedavno pojavila na Android marketu razrešiće sve dileme u vezi vašeg računa za električnu energiju. Besplatna je i možete je skinuti sa PlayStore-a, a pomoću nje brzo ćete izračunati koliko ste potrošili.

Da biste koristili ovu aplikaciju potrebno je da znate neke osnovne informacije o potrošnji struje, koju vrsta brojila koristite, vrstu priključka i odobrenu snagu. Aplikacija automatski određuje učešće veće i manje tarife u ukupnoj mesečnoj potrošnji, a zatim se određuje raspodela utrošenih kilovat sati po zonama.

Za potrošače koji imaju trofazno dvotarifno brojilo, a čija je potrošnja veća od 350 kilovat sati u cenu se uključuje i obračunska snaga. U krajnju potrošnju uključen je i trošak javnog snabdevača, kao i naknada za obnovljive izvore energije (OIE). Popust od 5 odsto nije uključen jer on zavisi od visine računa za prethodni mesec.

Ova aplikacija će vam sigurno dobro doći, s obzirom da je nedavno bilo problema sa računima za struju, pa ćete ukoliko se odlučite da je koristite uvek znati koliko ste potrošili, i koliko tačno trebate da platite.

Aplikaciju za izračunavanje potrošnje struje možete preuzeti na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rus

    24. mart 2014 | 22:12

    Ja koliko vidim iz ovog promjera najmanje ovde ode love za struju samo neki porezi i nameti

  • Niko bitan™

    26. mart 2014 | 10:18

    Ko trosi do 300kw vise da za lopovluk nego za struju! Ista fora kao i akcize na benzin i naftu!

  • Sinisa

    14. avgust 2016 | 15:26

    Aplikacija je odlicna ali nikako da dodjem do iznosa za popust sa predhodnog računa. Praktično trebam da čekam konacni račun da bih ubacio iznos za popust. Molio bih za objašnjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA