Samsung već ismeva iPhone 6 (VIDEO)

Apple još uvek nije zvanično potvrdio da će novi iPhone imati veći ekran, ali bez obzira, to Samsung nije sprečilo da u novoj reklami lukavo zbija šalu na račun svog najvećeg konkurenta

  • 43

Poznato je već da Samsung u svojim reklamama za nove uređaje voli da "proziva" svog najvećeg konkurenta Apple-a. To slučaj i ovaj put. Još uvek nije potvrđeno da će Apple zaista izbaciti veći iPhone, ali to nije sprečilo Samsung da ga ismeva.

Nova reklama pokazuje momka koji uzbuđeno komentariše glasine o veličini ekrana predstojećeg iPhone-a 6. Međutim, njegov entuzijazam je uništen kada ga prijatelj, koji koristi Galaxy S5 pita: "To se još uvek nije desilo?". U ostatku video klipa narator lukavo aludira na činjenicu da su veći smartfoni već dostupni.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NigerMonte ♤

    22. jul 2014 | 16:45

    Samsung uvek bolji bio I ostao. Apple je za ljude koje neznaju da funkcijonisu itd

  • Sta

    22. jul 2014 | 23:21

    Dizajner sam po struci i mogu slobodno da kazem da Samsung ima katastrofalan dizajn!....bolje da se pozabave time a ne ismejavanjem konkurencije P.S. vece nije bolje-bolje je bolje!

  • ...

    23. jul 2014 | 01:15

    Po meni , ljudi koji kupuju iPhone, kupuju ga samo da bi dokazali drugima da mogu kupe telefon od 500 -1000 €. iPhone je prosečan telefon po specifikacijama. Za te pare možete uzeti duplo bolji telefon od iPhona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA