Novi Nexus 6 praviće Motorola?

Neobična stvar u celoj priči je to što bi ovaj uređaj mogao da ima ekran dijagonale čak 5,9 inča, a takođe i senzor za skeniranje otiska prsta

  • 2

Google je na nedavno održanoj I/O konferenciji u San Francisku rekao kako Nexus program nije mrtav. To bi na neki način mogle potvrditi i glasine o HTC-ovom tabletu koji je za sada poznat pod imenom Volantis, a koji je navodno sledeći Nexus tablet. Sa druge strane, čini se kako su Motorola i Google još uvek u određenoj vezi, jer bi prema najnovijim glasinama upravo njihov smartfon mogao biti novi Nexus 6.

 

Motorolin novi pametni telefon je za sada poznat pod imenom Shamu.  Iako je Google prodao Motorolu kineskom gigantu, Lenovo-u, čini se kako kako će ipak bivši deo kompanije biti odgovoran za novi Nexus smartfon.

 

 

Neobična stvar u celoj priči je to što bi ovaj uređaj mogao da ima ekran dijagonale čak 5,9 inča, a takođe i senzor za skeniranje otiska prsta. 

 

Novi Nexus smartfon bi svetlost dana mogao da ugleda već u novembru ove godine.

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: androidpolice.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    30. jul 2014 | 14:00

    Fatalna greska sto LG nepravi vise novi nexus telefon, ubrzo ce google to shvatiti i vratiti se LG, sigurno...LG kompanija pravi trenutno najkvalitetniji hardver, sto se android telefona tice, gotovo su bez konkurencije i to po veoma niskim cenama....hardver je duplo bolji od konkurentske istozemne samsung kompanije, pricam posle dugogidisnjeg licnog koriscenja i istrazivanja oba brenda.....ali neprezaljiva i neoprostiva sofrverska podrska je toliko slaba, da svi uredjaji zbog toga ubrzo odlaze u zaborav....dzaba hardver bez odgovarajuceg softvera i obrnuto...ali dobitna je kombinacija google-ov softver i LG hardver sto je stvar kod nexus uredjaja je dobitna kombinacija!!!

  • Cugopol

    30. jul 2014 | 20:42

    Dosta više sa tim skenerima otiska prsta! To mi se ni malo ne svidja... Veoma sam zadovoljan Nexusom 5, ali to sa otiscima mi se uopšte ne svidja... Samo čekam kad će da ubace skenere očiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA