Novi Call of Duty biće najprodavaniji do sad? (FOTO) (VIDEO)

- Spremamo jedinstveno iskustvo koje će u svaki mod igre doneti širok spektar inovacija, grafiku kakvu do danas Activison nije izdao, ali i fenomenalnu priču - izjavio je razvojni studio Sledgehammer Games, koji je u potpunosti uveren da će novi CoD biti najprodavaniji do sada

  • 14

Nakon što je kompanija Activision Blizzard nedavno održala finansijsku konferenciju, šefovi kompanija su u potpunosti uvereni kako će novi Call of Duty Advanced Warfare oboriti sve rekorde.

Ako je verovati ovim prognozama, ova godina bi mogla da bude najbolja za Call of Duty serijal. Popularnost novog dela popularne pucačine raste iz dana u dan.

- Spremamo jedinstveno iskustvo koje će u svaki mod igre doneti širok spektar inovacija, grafiku kakvu do danas Activison nije izdao, ali i fenomenalnu priču - izjavio je razvojni studio Sledgehammer Games.

Ubacivanje Kevina Spejsija u igru sigurno je odličan potez, ali gledano iz istorijske perspektive, priča Call of Duty serijala nikada nije bila glavni argument za dobru prodaju. Popularni mod za više igrača povećao je popularnost ove igre.

Pojavljivanje igre zakazano je za jesen ove godine, a tada ćemo videti da li će se želje izdavača i razvojnog studija obistiniti, i da li će novi Call of Duty biti najprodavaniji do sada.

Do tada, pogledajte prve minute gejmpleja:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: dualshockers.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iron C

    8. avgust 2014 | 00:41

    Najbolji i najrealniji deo je COD 2 !

  • ja

    8. avgust 2014 | 11:39

    Po meni dva najbolja su 1 i 2 deo i naravno ekspanzija united offensive.Od dvojke na ovamo je uglavnom za glupe amerikance :) aaaaaa vratite igricu u ww2 :)

  • ii

    7. avgust 2014 | 16:42

    Tako je bree!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA