Da li je ovo novi USB kabl za iPhone 6? (VIDEO)

Ova inovacija je namenjena smanjivanju rizika od oštećenja, a i korisnici će biti srećniji što su se konačno oslobodili frustracije koja se javlja svaki put kad pokušamo da priključimo pogrešnu stranu konektora

  • 18

Apple priprema promociju novog smartfona iPhone 6, povodom koje je ekspert iz Australije, Soni Dikson, objavio na svom Twitter profilu fotografiju reverzibilnog USB kabla koji bi mogao da ide u paketu sa ovim modelom.

Novi konektor bi mogao da se uključi u bilo koji uređaj, na bilo koji način, bez brige da li će se okrenuti na pravu stranu.

Ova inovacija je namenjena smanjivanju rizika od oštećenja konektora, a i korisnici će biti srećniji što su se konačno oslobodili frustracije koja se javlja svaki put kad pokušamo da priključimo pogrešnu stranu.

Apple je napravio odlično rešenje za ovaj proizvod koji će biti kompatibilan sa svim aktuelnim portovima.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: Theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @kum

    19. avgust 2014 | 15:59

    ... Nemas ti bas pojma tehnologiji. Ajfon ove godine mora da se prilagodi standardima ostalih. Zasto? Zato sto je to EU-Komisija za zastitu potrosaca odlucila, da u Evropi svi Mob.telefoni moraju imat istu vrstu punjaca, tj. standard koji trenutno koriste HTC,LG,Samsung itd. jer svi imaju isti kabal. Samo je "Iphone" svaki put mjenjao kablove kod svakog novog modela, bio to Ipad ili Iphone, da bi zaradjivali sto vise. E toga vise nema, i to je dobro tako. A ja licno koristim Macbook, Ipad2, Iphone 5S, i nervira me kao i sve ostale, da ni jedan kabal nije kompatabilan sa drugim.

  • kum

    19. avgust 2014 | 14:42

    Kod ajfona odavno ne moze da se promasi strana konektora. I ovo je glupost,ovo veze nema sa ajfonom. Oni imaju svoje standarde. Ovo je mozda za buduci samsung,htc,lg...

  • sm

    19. avgust 2014 | 16:00

    Ovaj iPhone isti HTC M8.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA