Da li je ovo novi iPhone 6?! (VIDEO)

Na telefonu se vidi kamera, ali logo Apple-a sa zadnje strane ne svetli, što će verovatno rastužiti mnoge ljubitelje njihovih proizvoda. Dugme za uključivanje pomereno je na desnu stranu, a ona za pojačavanje su izdužena. Na videu se vidi da je šestica veća i šira od iPhonea 5s, pa je njegov dizajn značajno drugačiji

  • 12

Uoči 9. septembra, dana kada je Apple u San Francisku najavio događaj na kojem će, kako se veruje, predstaviti i novi telefon iPhone 6, na YouTube-u se pojavio video ovog sjajnog uređaja.

Video je objavila kompanija Feld & Volk, poznata po luksuznim verzijama iPhonea i iPada, a na njemu se vidi kompletan, potpuno funkcionalan iPhone 6 sa ekranom od 4,7 inča, sastavljen od dosad poznatih delova.

Prototip se može uključiti i na ekranu se vide ikone kabla i iTunesa, i to onog iz iOS7, a ne iOS8 na kojem će raditi iPhone 6.

Na telefonu se vidi kamera, ali logo Apple-a sa zadnje strane ne svetli, što će verovatno rastužiti mnoge ljubitelje njihovih proizvoda.

Dugme za uključivanje pomereno je na desnu stranu, a ona za pojačavanje su izdužena. Na videu se vidi da je šestica veća i šira od iPhonea 5s, pa je njegov dizajn značajno drugačiji.

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    31. avgust 2014 | 23:57

    9.9.2014. cekamo ovaj datum pa cemo onda suditi o dizajnu i ostalim stvarima.

  • Mensur.

    31. avgust 2014 | 21:04

    Apple ima najlepše telefone, ali po meni oni uopšte nisu za Srbiju, jer ne možemo da koristimo App store. Inače, teško će nadmašiti 5S dizajn :-)

  • Stidljiv

    31. avgust 2014 | 17:12

    Ako jeste onda u dizajnu definitivno 2 koraka nazad. Pa lici na 5c samo veći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA