SAMSUNG GALAXY K ZOOM: Sa ovim telefonom selfiji više nikad neće biti isti

Pametni telefon Samsung Galaxy K Zoom dostupan je u Gigatronu po ceni od 55.990 dinara, a tu su i neverovatne mogućnosti plaćanja

  • 2

S obzirom da su selfiji neverovatno popularni, nije ni čudo što se pojavljuju pametni telefoni sa kamerom, koja bez ikakvih problema može da stane rame uz rame sa digitalnim fotoaparatima. Primer takvog telefona je i Samsungov Galaxy K Zoom.

Od sada će vaš smart pametni telefon za svakodnevno korišćenje biti i moćan fotoaparat. Zahvaljujući njemu svakodnevno ćete zabeležiti sve bitne trenutke u vašem životu, jer u svom džepu pored odličnog telefona, imate i "čudovište" od kamere.

Mobilni telefon Galaxy K Zoom opremljen je snagom koju čak i profesionalci mogu da poštuju. Senzor za sveetlinu BSI CMOS od 20,7 MP vam daje blistave snimke, čak i pri slaboj osvetljenosti, a ISP čip ugrađen na ploči čini detalje još oštrijim. 

Za snagu ovog smartfona zadužen je Hexa core koji u odnosu na zahtevnost opterećenja aktivira Quad-core 1.3 GHz Cortex A7 ili Dual-core 1.7 GHz Cortex A15 koji se nalaze u ovom neverovatnom mobilnom telefonu. Više informacija u vezi telefona, i njegovih specifikacija možete pogledati OVDE.

Samsung Galaxy K Zoom dostupan je u Gigatronu po ceni od 55.990 dinara, a tu su i neverovatne mogućnosti plaćanja. Bilo koji proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana i to bez kamate, a iznose rata možete sami da odaberete . Više informacija možete pogledati na sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mordecai

    1. septembar 2014 | 15:04

    mogucnosti placanja su po pravilu "neverovatne"

  • Ја знам све

    2. septembar 2014 | 01:01

    A sto sakrise prednju kameru da se nevidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA