Apple 21. oktobra predstavlja dva nova iPad-a?

Verovatno je reč o iPad Air 2 i iPad mini 3 modelima. Pored promene u dizajnu, očekuje se da će nove tablete pokretati Apple-ov najnoviji A8 procesor, a imaće i NFC tehnologiju

  • 19

Apple je prošle nedelje predstavio tri nova proizvoda, iPhone 6 i 6 Plus, kao i Apple Watch, međutim kompanija iz Kupertina tu nije završila. Prema informacijama koje su se pojavile na sajtu "The Daily Dot", Apple će 21. oktobra predstaviti dva nova iPad-a i najaviti datum pojavljivanja operativnog sistema OS X Yosemite.

Dva nova tableta će najverovatnije biti novi iPad Air 2 i iPad Mini 3. Spekuliše se da će novi iPad Air biti još tanji nego prethodni. Pored promene u dizajnu, očekuje se da će iPad Air 2 pokretati Apple-ov najnoviji A8 procesor.

Tableti će verovatno posedovati NFC tehnologiju i TouchID skener za otisak prsta. NFC će omogućiti plaćanje putem Apple Pay servisa, isto kao i na novim iPhone-ima.

Još jedan bitan deo događaja koji će Apple održati 21. oktobra jeste konačan datum pojavljivanja OS X Yosemite operativnog sistema za Mac računare, koji će pored promene interfejsa doneti i nove funkcije.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: techradar.com / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gruzanin

    18. septembar 2014 | 22:58

    Stavio danas iOS 8, na iPhone 5, i samo da znate LETI!

  • iThink

    19. septembar 2014 | 00:13

    Inace ja evo vec godinu dana imam iPad Air, kupio sam ga odmah cim je krenuo u prodaju, i stvarno je masina za citavu god. bukvalno ni jednom mi nije zablokirao ili se ugasio, a ima bateriju sigurno najbolju.

  • Crnogorac

    18. septembar 2014 | 20:53

    Ee da mi je jedan takav..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA