HP 7 PLUS: Odličan tablet po još boljoj ceni!

Zahvaljujući odličnom kvalitetu i karakteristikama, ovaj tablet će biti vaš verni saputnik svaki dan gde god da se nalazite. U Gigatronu se ovaj model trenutno nalazi na akciji, a njegova cena iznosi 12.990 dinara

  • 0

Tablet računari su za veoma kratko vreme postali neverovatno popularni. Renomirani proizvođač HP može se pohvaliti svojim novim 7 Plus modelom koji će biti vaš idealni svakodnevni saputnik, ali i savršeni personalni asistent.

HP 7 Plus ima ekran dijagonale sedam inča, četvorojezgarni procesor, jedan GB RAM memorije, a pokreće ga Android Jelly Bean 4.2 operativni sistem. Memorija za skladištenje podataka iznosi 8 GB, ali se ona može povećati memorijskom karticom do 32 gigabajta. Tablet poseduje i zadnju i prednju kameru koja će vam odlično poslužiti za video pozive putem Skype-a, ali i po koju selfi fotografiju.

Više informacija možete pogledati OVDE, a kao dodatnu opremu za sjajni HP 7 Plus Gigatron preporučuje slušalice istoimenog renomiranog proizvođača.

U Gigatronu bilo koji proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana BEZ KAMATE, a iznose rata sami birate, jedino o čemu morate da vodite računa jeste da celokupan iznos bude isplaćen u roku od 300 dana. Više informacija možete pogledati na sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA