OVO SE NE PROPUŠTA: Gigatron drastično snizio cene pametnih telefona

Sigurno je da će svako pronaći idealan pametni telefon za sebe, s obzirom da su na raspolaganju modeli različitih specifikacija i cena kompanija Samsung, Nokia i Alcatel

  • 1

Gigatron ne prestaje sa sniženjima pa je tako i ove nedelje "sasekao" cene pametnih telefona. Ukoliko vam je potreban novi mobilni telefon sada je idealno vreme da se uputite u neku od Gigatron prodavnica širom Srbije, jer sniženja idu i do 9.000 dinara.

Na raspolaganju je veliki broj smartfona kompanija Samsung, Alcatel i Nokia.

Akcija je tako napravljena da svako pronađe idealan uređaj za svoje potrebe. Tako je na primer čuveni Samsung Galaxy S3 koji ima neverovatne mogućnosti i performanse snižen za 4.000 dinara, pa njegova trenutna cena iznosi 35.990. Za sve ljubitelje Windows Phone operativnog sistema tu je model Nokia Lumia 1320 u crnoj i beloj boji snižen čak 6.000 dinara, pa sada njegova cena iznosi 29.990 dinara.

Za one koji tek ulaze u svet pametnih telefona na raspolaganju su i jeftiniji modeli u vidu Samsung Galaxy Trend Lite, Alcatel POP C7 i drugih, a informacije u vezi svih modela koji su trenutno na akciji možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek spremio neverovatne načine plaćanje. Sve uređaje u prodajnom asortimanu možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana BEZ KAMATE, a ukoliko vam je potreban kredit u iznosu do 60.000 dinara, celu priču možete završiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Za više informacija posetite Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    5. oktobar 2014 | 20:03

    Samsung s3 je u nemackoj ispod 140eura,a danas se u Saturnu prodavao na akciji za 99eura.samo da se zna prava vrednost tog telefona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA