I LAPTOP I TABLET: Novi Asus Transformer Book će vas potpuno oduševiti

Pomenuti uređaj možete koristiti kao laptop kada ste na poslu na primer, a kada želite da se opustite i uživate u ekranu osetljivom na dodir, filmovima, i svim čarima koje nudi Windows 8.1, jednostavno odvojite ekran od tastature

  • 0

Uređaji koje objedinjuju tablet i laptop su postali neverovatno popularni u poslednje vreme, a Asus Transformer Book serija je definitivno jedna od najpoznatijih i najpopularnijih kada je reč o "hibridnim laptopovima". Gigatron je za ovu nedelju spremio sniženje uređaja Asus Transformer Book, model T100TAF.

Ovaj odličan laptop i tablet će sigurno transformisati vašu svakodnevnicu, a njegova cena na sniženju iznosi 38.490 dinara.

Asus Transformer Book T100TAF nudi premium dizajn u vidu elegantno dizajniranog kućišta, ali i savršenu izbalansiranu unutrašnjost kućišta koja garantuje odlične performanse. Ovaj uređaj zasnovan je energetski ekonomičnoj i tehnički naprednoj Intel platformi koju pokreće Atom Quad-Core procesor i HD Bay Trail grafika.

T100TAF poseduje Windows 8.1 Bing uz koji se dobija i Office 365 Personal za tablet računare, što će vam omogućiti efikasnost, bezbednost i ekspeditivnost u svakodnevnom radu.

Pored svih prednosti koje nudi ovaj uređaj, Gigatron je kao i uvek spremio odlične načine plaćanja. Ovaj, kao i sve druge uređaje, možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate, gde sami birate iznos i broj rata. Jedino o čemu morate da vodite računa jeste da celokupan iznos bude isplaćen u roku od 300 dana. Više informacija možete dobiti pozivom besplatnog Call Centra na 0800 30 40 50 ili posetit Gigatron.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA