ROOMS: Facebook lansirao aplikaciju za tajno dopisivanje

"Rooms" omogućava ljudima da naprave virtuelne "sobe" za čet u koje možete pozvati samo određene ljude zavisno od interesovanja, i funkcioniše nezavisno od Facebook-a

  • 4

Već neko vreme spekulisalo se da će Facebook uskoro predstaviti aplikaciju u kojoj će svi korisnici biti anonimni i dopisivati se o najrazličitijim temama, a sada su se pomenute tvrdnje i obistinile. Najpopularnija društvena mreža na svetu objavila je aplikaciju pod imenom "Rooms".

Ona omogućava ljudima da naprave virtuelne "sobe" za čet u koje možete pozvati samo određene ljude zavisno od interesovanja. "Soba" se potom može prilagoditi različitim bojama, ikonicama, fotografijama, a čak se može promeniti i "like" dugme. Tekstovi, slike i video klipovi se mogu postavljati u napravljenoj "sobi", kreirajuću tako multimedijalnu konverzaciju među učesnicima.

U aplikaciji možete napraviti sobe u vezi sa bilokojom temom, od uređenja bašte pa do stripova. Potpuno je odvojena od Facebook-a i ne morate koristiti podatke o sebi kao na popularnoj društvenoj mreži.

Aplikacija Rooms predstavljena je u Americi i Velikoj Britaniji i deo je plana Facebook-a da izbaci niz aplikacija koje će povezati ljude na razne načine. U sobe možete ući samo na pozivnicu koju možete skenirati kamerom telefona (QR kod). Kodovi se mogu podeliti na društvenim mrežama ili putem e-maila, a možete ih i ištampati i postaviti bilo gde.

Rooms je za sada dostupna samo za iOS operativni sistem.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    24. oktobar 2014 | 15:39

    Cim ga je fb napravio onda je bas sigurno NSA

  • Roki..

    25. oktobar 2014 | 08:52

    Bice sad tajno svalerusanje..

  • Zakon

    25. oktobar 2014 | 15:05

    Haha anonimno dopisivanje. Danas Facebook sve spiunira i radi za F.B.I. toliko o privatnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA