VOLITE TERETANU? Ova aplikacija će vam pomoći da budete Švarceneger

Internet gigant zvanično je objavio novu aplikaciju pod imenom Google Fit, koja će pratiti broj pređenih koraka, vreme trčanja, ali i gomilu drugih informacija dok vežbate

  • 2

Google je još letos najavio novu aplikaciju za Android uređaje pod imenom Google Fit, koja će korisnicima omogućiti praćenje informacija kao što je broj pređenih koraka, sagorelih kalorija, vreme provedeno u trčanju... Internet gigant pomenutu aplikaciju i zvanično postavio na Google Play, odakle je mogu preuzeti svi korisnici ove platforme.

Ona je dizajnirana tako da koristi sve senzore pametnih telefona, a kompanija je istakao da dokle god smartfon, sat, tablet ili neki drugi uređaj imate pored sebe, Google Fit će moći da prati napredovanje ka cilju koji ste postavili u aplikaciji.

Google Fit će sarađivati i sa drugim sličnim aplikacijama kao što su Runtastic, Runkeeper i Strava, a nju  je moguće povezati i sa Android Wear pametnim satovima i uređajima za praćenje pulsa i rada srca.

Veoma je jednostavna za korišćenje, a da biste je instalirali morate da imate minimum Android 4.0 Ice Cream Sandwich verziju. Google Fit je dostupan i za tablete, ali i u vidu sajta.

Google Fit možete preuzeti OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    30. oktobar 2014 | 15:41

    Ne treba mi aplikacija da znam sta je dobro za mene :)

  • Cipe

    30. oktobar 2014 | 20:25

    A sta meni znaci sto ce mi brojato koliko sam se oznojio i koliko sam koraka setao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA