ZA NAJBOLJE OD ZABAVE: Toshiba predstavila dva nova laptopa vrhunskih karakteristika (FOTO)

U pitanju su modeli Qosmio X70 i Satellite P70, a oba uređaja velikih ekrana nude superiorne računarske performanse za impresivnu zabavu na displejima Full HD rezolucije, mogućnosti za besprekoran istovremeni rad na različitim zadacima i snažne Intel Quad Core i7 procesore

  • 2

Toshiba Europe danas je predstavila dva nova laptop računara sa ekranom dijagonale 17,3 inča – Qosmio X70 i Satellite P70.

Kombinacijom moćnih grafičkih performansi, stilizovanog dizajna i naprednih audio-video mogućnosti, Qosmio X70 je idealan za zahtevne korisnike i zaljubljenike u multimediju koji traže veliku snagu neophodnu za stvaranje i obradu fotografija i video zapisa, uživanje u igrama i reprodukciji filmova na velikom ekranu dijagonale 43,9 cm (17,3 inča).

Qosmio X70 sa Full HD ekranom rezolucije 1920 x 1080 i LED pozadinskim osvetljenjem pruža impresivne video-performanse za akcione filmove, igre i onlajn sadržaj. Veliki ekran dijagonale 17,3 inča i osvetljaja od 300 NIT-a, obezbeđuje optimalan kvalitet slike u bilo kom trenutku, kao i intenzivnu osvetljenost za jasne detalje i boje.

Izuzetan kvalitet slike Qosmio X70 upotpunjuju harman/kardon zvučnici, ekskluzivni u ponudi Toshibe, za uverljiv zvuk i vrhunski doživljaj. U spoju sa DTS SoundTM tehnologijom za poboljšanu jačinu zvuka i bas, kao i bolju definiciju zvuka, ovo ozvučenje je sve što vam je potrebno za epsku zabavu.

Laptop Qosmio X70 potpuno je opremljen za pružanje vrhunskih performansi koje korisnicima omogućuju da se sa lakoćom upuste u zahtevne zadatke kao što su uređivanje video zapisa i obrada fotografija ili igranje igrica. Ugrađena AMD RadeonTM R9 M265X sa podrškom 4GB GDDR5 VRAM memorije obezbeđuje veći propusni opseg i poboljšane performanse. AMD EnduroTM tehnologija inteligentno optimizuje uređaj za izvanredne grafičke performanse, uz istovremeno produžavanje autonomije baterije.

Qosmio X70 ima Intel Quad Core i7 procesor kao snažnu podršku u izvršavanju više istovremenih zadataka, sa primetno inteligentnom distribucijom performansi za najbolje izdanje, kao i pratećim vizuelnim prikazima na ekranu za bolje iskustvo rada na PC-ju. Korisnicima je na raspolaganju pregršt prostora za komotno čuvanje igara, filmova i datoteka, izborom HDD čvrstog diska kapaciteta 2TB ili SSHD diska kapaciteta 1TB.

Čitav asortiman zabavnih funkcionalnosti modela Qosmio X70 omogućuje korisnicima da uživaju u svojim omiljenim fimovima, igrama i multimediji – u najboljem izdanju. Podrška za Ultra HD format preko HDMI izlaza omogućuje reprodukovanje slike na kompatibilnom Ultra HD TV-u za prikaz sadržaja "4k" rezolucije većoj grupi ljudi. Dva USB 3.0 priključka pune veličine i dve USB 2.0 priključka obezbeđuju brzo povezivanje sa raznim eksternim uređajima.

Intel WiDi tehnologija pruža korisnicima opciju bežične reprodukcije sadržaja – uključujući filmove, video zapise, fotografije i muziku – na kompatibilnom TV-u, bez kablova. Integrisani Blu-ray BD-RE (XL) disk omogućuje puštanje filmova u HD rezoluciji na putovanjima, kao i bezbedno čuvanje datoteka na prostoru do 100 GB. Fotografije i druge multimedijalne datoteke mogu jednostavno da se prebacuju između različitih uređaja preko konektora za SD karticu obezbeđuje i veću produktivnost. sa podrškom za Bridge Media UHS-II, koji većim brzinama prenosa obezbeđuje i veću produktivnost.

Qosmio X70 odlikuje dragocena tamnosrebrnaboja kućišta, sa naglašenim mat crvenim detaljima, kao i upečatljiv, snažan i elegantan dizajn. Pored toga, tastatura bez okvira sa tasterima oblika pločica, osvetljena je crvenim pozadinskim osvetljenjem za rad u uslovima slabijeg spoljnjeg svetla, kao i u mraku. Velika klikped dodirna tabla, pri tom, omogućuje bolju kontrolu nad uređajem – o kakvoj god zabavi da je reč.

Satellite P70 je idealna zamena za desktop računar, sa mnogim funkcionalnostima modela Qosmio X70, i takođe idealan laptop za zabavu i produktivan rad u raznim scenarijima svakodnevne upotrebe računara. Elegantan dizajn i satenski zlatna boja izdržljivog kućišta od brušenog aluminijuma odlike su uređaja osmišljenog za život u pokretu. Za razliku od pozadinskog osvetljenja tastature modela Qosmio X70, crvene boje, tastere modela Satellite P70 osvetljava jasan beli sjaj.

Toshiba Qosmio X70 i Satellite P70 biće dostupni u Evropi tokom četvrtog tromesečja 2014.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA