Da li znate koliko se novih iPhone-a do sada savilo? (VIDEO)

Sajt "One of the Nine" ponovo je vratio problem sa savijanjem novih iPhone-a u žižu javnosti. On je napravljen još u septembru i tada je imao za cilj da pronađe devet korisnika koji su prijavili savijanje, ali ih je zapravo otkrio mnogo više

  • 17

Apple je prošlog meseca izjavio da je primio samo devet žalbi da su se iPhone 6 i 6 Plus korisnicima savili u roku od šest dana od kupovine. Mnogi su smatrali da je problem nazvan "Bendgate" prenaduvan, ali, da li je zaista tako?

 

Na internetu se pojavio sajt pod imenom "One of the Nine" koji je pomenuti problem ponovo vratio u žižu javnosti. Naime, tvorac ovog sajta je na njemu objavio video u kojem je navodno 300 različitih iPhone 6 i 6 Plus modela savijeno, a sve zbog lošeg kvaliteta izrade. Sajt je napravljen još u septembru i tada je imao za cilj da pronađe devet korisnika koji su prijavili savijanje, ali ih je zapravo otkrio mnogo više.

 

 

- Cilj ovog  sajta je da se podigne svest korisnika o problemu savijanja novih iPhone-a, kao i da Apple preuzme odgovornost za ovaj problem - stoji na sajtu.

 

Kreator sajta koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da nisu svi korisnici čiji su telefoni savijeni dobili isti tretman u Apple-u. Neki su na primer dobili besplatnu zamenu, dok su drugi morali da plate popravku.

 

Podsetimo, problem sa savijanjem iPhone-a 6 i 6 Plus pojavio se nekoliko dana nakon početka prodaje.

 

Pogledajte video:

 

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šklj

    6. novembar 2014 | 06:47

    Sad znaju zasto su cekali celu noc, da uzmu banana telefon. Mislim da se i tvorci smeju koliko para zaradjuju na telefonu u koji su ulozili malo estetike, losih materijala i mnogo magle.

  • Brade

    6. novembar 2014 | 08:55

    Precenjeno. Danas je vrhunski telefon oko 200 €, i on omogucava vrlo fluidno sve za sta smart telefon i sluzi. Za ostalo je racunar.

  • Dzimi Barka

    6. novembar 2014 | 00:20

    Stk, pa bas se lepi savija..A kako se posle ispravlja, mora da ima uputstvo. U Americi daju uputstvo za sve uredjaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA