ZALJUBIĆETE SE KADA GA VIDITE: Da li će ovako izgledati HTC One M9? (VIDEO)

Za sada nije potvrđeno da li će zaista ovako izgledati naslednik popularnog HTC One M8 smartfona, ali bez obzira na to, ovaj koncept deluje fenomenalno

  • 10

HTC One M8 je predstavljen ranije ove godine, i uspeo je da ispuni očekivanja korisnika. Međutim, kako se bliži kraj godine pojavljuju se informacije, slike, i moguće specifikacije naslednika popularnih uređaja, pa je tako na red došao i naslednik ovog modela, One M9 (ili kako god ga kompanija bude nazvala).

Na internetu se već pojavio koncept novog modela, a ono što se u video-snimku vidi deluje impresivno. Međutim, da li će zaista tako izgledati, ostaje nam da vidimo.

Kada je reč o hardveru, One M9 će imati veći ekran Quad HD rezolucije, Snapdragon 805/808/810 procesor, a najverovatnije i Duo Kameru veće rezolucije.

Naš test HTC One M8 smartfone možete pročitati OVDE.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CoC

    26. novembar 2014 | 17:14

    Lepo izgleda.

  • Mile

    26. novembar 2014 | 23:10

    NEMOJTE SAMO PRICE O KOPIRANJU AJFONA ! SVAKI TELEFON KOJI SE NAPRAVI, KOPIJA AJFONA, PA KAKO TELEFON TREBA DA IZGLEDA? DA NAPRAVE OBRUGLI TELEFON DA NE BI LICIO NA AJFON ? Meni novi ajfol lici na alcatel, da nisu kopitali ?

  • Lgg3

    26. novembar 2014 | 18:00

    G4 ce izdominirati,kao g3 ove godine!;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA