Ako želite da budete uspešni, ove aplikacije morate da instalirate na vaš smartfon

Pored standardnih aplikacija za mejl i društvene mreže, mnogo je onih koje vam mogu olakšati život. U nastavku pogledajte i koje su to

  • 0

Koliko korisnih aplikacija za koje ne znamo postoji ne može se ni naslutiti. Ako ste preduzetnik, evo nekoliko aplikacija koje će vam  sigurno ulepšati dan.

ANY.DO

Any.do je jednostavna lista zadataka koja vas čeka, soritirana po danima. Krajnje pregledna i brza aplikacija korisna je za posao, ali i za prvatni život.

GINGER

Ukoliko je vaš biznis porastao toliko da se proširio na više vremenskih zona, sigurno ćete zavoleti  Ginger. Pomoću njega možete održavati onlajn konsultacije, brejnstorminge, kontrolisati zadatke i njihovo izvršavanje – svi zaposleni nalaze se u konstantnoj komunikaciji bez prepreka.

LIFT

Lift je neobična aplikacija za rad na sebi pomoću koje korisnik postaje deo neke od mikrozajednica. Tako možete postati član grupe "Spavamo 7 sati" i proveravati svakoga dana da li ispunjavate svoj cilj. Drugi članovi će vas nagrađivati kada ispunite zadatak. Zgodno za samokontrolu i povećanje efikasnosti, zar ne?

FLIPBOARD

Flipboard dozvoljava da paralelno pratite vaše omiljene naloge na društvenim mrežama, blogove, veb-sajtove ili magazine. Možete ga prilagoditi da pokazuje samo najposećenije stranice, a takođe poseduje korisnu opciju za pretragu, kao i opciju sortiranja materijala u buklete.

Ukoliko ste u preduzetničkim vodama, sigurno je da će vam ove aplikacije pomoći. A ako razmišljate da gradite karijeru kao developer, one će vam svakako dati inspiraciju za nove ideje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA