NE PROPUSTITE: Odigrajte "Tvoj teniski meč" u Stadion SC i osvojite vredne nagrade!

Pored toga što je podržao ceo događaj, Gigatron je za sve posetioce spremio i velike sniženja. Tokom trajanja akcije od 29. januara do 1. februara, odnosno da isteka zaliha, sve video igrice snižene su 10 odsto, a očekuje vas još nekoliko iznenađenja

  • 0

U susret Australian Open-u, Stadion Shopping Center u saradnji sa kompanijama KIA i Gigatron, za sve ljubitelje belog sporta 29, 30, 31. januara i 1. februara organizuje događaj "Tvoj teniski meč".

Tokom ovog događaja svi učesnici će imati priliku da nauče finese ovog sporta, ali se i zabaviti igrajući Virtual Tennis 4. Svi oni koji se prijave za turnir u Sony Playstation-u biće u prilici da osvoje i vredne nagrade. Pobednik Sony Playstation turnira u tenisu dobija automobil KIA Sportage na korišćenje tokom jednog vikenda

Svi zainteresovani za turnir mogu se prijaviti slanjem svojih podataka putem e-mail adrese office@stadionsc.rs.

Pored toga što je podržao ceo događaj, Gigatron je za sve posetioce spremio i velike sniženja. Tokom trajanja akcije od 29. januara do 1. februara, odnosno isteka zaliha, sve video igrice snižene su 10 odsto. Kupovinom Sony PlayStation 4 konzole možete uštedeti 2.000 dinara, dok cena Sony PlayStation 3 konzole sada iznosi 25.990 dinara. Više informacija o svim proizvodima koji su na akciji možete pronaći OVDE.

Gigatron je za ove, ali i za sve ostale proizvode u asortimanu omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, za iznose do 60.000 dinara kredit je moguće dobiti na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA