ZVER: Ovakav računar bi poželeo svaki GEJMER

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja, jer svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. To se naravno odnosi i na ovaj fenomenalni računar

  • 7

Gigatron je spremio neverovatnu ponudu za sve ljubitelje kvalitetnih i jakih desktop mašina. U pitanju je Gigatron Intel Core desktop računar koji je napravljen da bude prilagodljiv korisnicima.

Ovaj kompjuter pokreće Intel i5 procesor sa gaming pločom, 8 GB RAM memorije na 1866 MHz iz Kingston HyperX Fury serije, hard disk od 1 TB, a sve to je spakovano u Cooler Master Force kućište sa napajanjem od 500W .

Međutim, najbitnija stvar u celoj ovoj akciji jeste slot za grafičku kartu koji je slobodan, pa korisnici mogu samostalno izabrati potrebni model grafike i time po sopstvenoj želji usmeriti snagu ovog desktop računara.

Zbog toga je Gigatron napravio super popust za nVidia GeForce GTX960 Strix grafičku kartu impozantne snage. Cena ove grafičke kartice sa 2 GB sopstvene memorije i Cuda procesorima, samo uz Gigatron Intel Core desktop računar je 30.490 dinara, što stavlja ovu grafiku u listu najpovoljnijih grafika iz moćne GTX960 serije.

Više informacija o akciji možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 12 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    9. april 2015 | 22:44

    Slot slobodan. Znaci integrusa

  • Nicim izazvan

    11. april 2015 | 12:01

    Zna se koliko kosta zver od racunara

  • sasa

    14. april 2015 | 14:53

    920 eura??? hm, procesor nije vrhunski, ploca nije vrhunska, ram memorija...pa uskoro izlazi ddr4 tako da je bolje sacekati, graficka karta je dobra, nema ssd, stock cpu cooler, napajanje samo 500W sto znaci preslabo...ma ima dosta mana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA