COMTRADE PREDSTAVIO NOVI TESLA TABLET: Donosi više nego što su i najveći optimisti očekivali! (FOTO)

Brend Tesla predstavlja svoj novi model – Tesla Tablet M8 3G koji donosi više nego što su i najjveći optimisti očekivali

  • 9

Kompanija Comtrade danas predstavlja novi tablet iz porodice Tesla uređaja – Tesla Tablet M8 3G. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj uređaj objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan tablet sa odličnim ekranom, izvanrednom baterijom, podrškom za SIM karticu, 3G vezom i izuzetno atraktivnom cenom.

Tesla Tablet M8 3G donosi više nego što su i najjveći optimisti očekivali.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Android 5.1 Lollipop

- Vrhunski Intel® Atom X3 Sofia procesor, 2GB radne memorije

- Izvanredna baterija od 4200 mAh

- Kvalitetna izrada, gumirana pozadina, odličan ekran

- 3G prenos podataka i razgovori putem mreže

- GPS i aGPS za laku navigaciju

Foto: Promo Foto: Promo

Velika radna površina

Sa ekranom dijagonale od 8 inča, Tesla Tablet M8 3G obezbeđuje veliku radnu površinu, ali i komfornu upotrebu i laku prenosivost. Kao i kod svih ostalih modela Tesla tableta, IPS tehnologija pruža odličnu reprodukciju boja, bez obzira na ugao gledanja. Snažno maksimalno osvetljenje omogućava prijatan prikaz i tokom dana, ali i u zamračenom prostoru. Ekrani mobilnih uređaja često su izloženi oštećenjima, pa dodatnu sigurnost ekrana Tesla tableta M8 3G obezbeđuje zaštitna folija.

Foto: Promo Foto: Promo

Izvanredna baterija i podrška za SIM

Baterija od 4200 mAh sa autonomijom i do 50% dužom u odnosu na proizvode iz iste cenovne klase pruža osećaj sigurnosti i u situacijama kada nije moguće dopuniti svoj uređaj. Takođe, Tesla Tablet M8 3G podržava upotrebu SIM kartice. Zahvaljujući tome, ovaj tablet možete da koristite i kao telefon, uz brzu 3G vezu, WiFi konekciju i bateriju koja sve ovo podržava.

Foto: Promo Foto: Promo

Moćan procesor, 2GB RAM-a, komforna upotreba

Danas se od tableta očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Tablet M8 3G ugrađen brz, ekonomičan i efikasan Intelov Atom x3 Sofia procesor sa četiri jezgra. Odlično optimizovani operativni sistem i 2GB radne memorije obezbeđuju brz i tečan rad, a gumirana pozadina uređaja omogućava i lako nošenje i komfornu upotrebu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Android Lolipop 5.1

Tesla tablet M8 3G efikasno koristi sve prednosti Android 5.1 Lollipop operativnog sistema, uz vrhunski optimizovano upravljanje baterijom. Unapređena stabilnost uređaja olakšava bežično povezivanje i oslobađa od problema kao što su iznenadno zatvaranja aplikacija. Uz poboljšanu funkcionalnost, nova verzija Android operativnog sistema donosi i osveženo grafičko okruženje, prilagođeno najnovijim trendovima u dizajnu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

I još mnogo toga...

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog tableta, Tesla Tablet M8 3G vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. Podrška SIM kartice znači da ćete moći da prebacujete podatke putem mreža i operatera. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program. Kao i na ostalim Tesla tabletima, SwiftKey funkcija poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Ali, spisak mogućnosti Tesla Tableta M8 3G je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj odmah pojaviti u prodaji (od 19.01.2015.)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    19. januar 2016 | 16:38

    Svaka cast Comtrade. Posle uspeha sa Citrix-om evo jos jednog. Samo napred i sve najbolje.

  • ÔDragan

    19. januar 2016 | 20:08

    Koristim teslu 7,85 sa kojeg ovo kucam.veoma sam zadovoljan i ako cena ovom bude prihvatljiva uzimam ga odmah.mnogo ste dobri i povoljni.pozdrav.

  • Hmmmm

    19. januar 2016 | 16:01

    Zvuce extra, svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA