OSNIVAČ FACEBOOKA POSETIO PAPA FRANJU: Pogledajte šta mu je poklonio (FOTO)

Oni su, kako je saopšteno iz Vatikana, razgovarali o primeni komunikacijskih tehnologija radi smanjenja siromaštva, podsticanja kulture susreta i prenošenja poruke nade, prvenstveno najsiromašnijima

  • 3

Papa Franjo je u ponedeljak primio osnivača Facebooka, milijardera Marka Zakerberga i njegovu suprugu Prisilu i s njima razgovarao o tome kako pomoći siromašnima. Zakerberg je papa Franji tom prilikom poklonio maketu drona Aquila-e koji za cilj ima povezivanje cele planete na internet.

Vlasniku Facebooka su profil na Twitteru hakovali jer je koristio GLUPU ŠIFRU!

Oni su, kako je saopšteno iz Vatikana,  razgovarali o primeni komunikacijskih tehnologija radi smanjenja siromaštva, podsticanja kulture susreta i prenošenja poruke nade, prvenstveno najsiromašnijima.

Zukerberg će, tokom posete Italiji danas poslepodne održati predavanje na uglednom rimskom univezitetu nakon čega će se sastati s predsednikom vlade Mateom Rencijem.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Osnivač Facebooka nije prvi s područja komunikacijskih tehnologija koji je primljen u Vatikanu. U januaru je papa primio direktora Apple-a Tima Kuka a zatim i izvršnog predsednika Google-a Erika Šmita.

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • =MAJKA.RUSIJA=

    30. avgust 2016 | 14:51

    Demoni se spremaju za bal vampira.

  • Brasa

    6. septembar 2016 | 15:30

    Kako da pomognu siromasnima....haha vecu glupost davno nisam cuo....sem provala od susednih kroasana....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA