≫ 

Velika Back to School akcija na ITAcademy: Započni svoju IT karijeru po povlašćenim uslovima

Nije tajna da ćete najveće šanse za visoku zaradu i brzo pronalaženje radnog mesta imati ukoliko se opredelite da gradite karijeru u najperspektivnijoj oblasti – informacionim tehnologijama

  • 0

Još jedno leto je iza nas. Dok većina mašta o sledećem odmoru na nekoj egzotičnoj lokaciji, septembar nas podseća da je vreme za odluke koje će nam promeniti život i omogućiti da ostvarimo  snove. Da vaši planovi o narednom letovanju ne budu samo pusta priča, neophodno je da pronađete odlično plaćen posao koji će vam omogućiti da ih realizujete.

 

Nije tajna da ćete najveće šanse za visoku zaradu i brzo pronalaženje radnog mesta imati ukoliko se opredelite da gradite karijeru u najperspektivnijoj oblasti – informacionim tehnologijama.

 

Kako da počnete?

 

Sticanje obrazovanja je definitivno prvi i najvažniji korak koji će vas uvesti u svet IT-ja. Školovanje u ovoj oblasti omogućiće vam da usvojite primenjiva znanja koja će predstavljati garanciju za vaš novi posao.

 

Bez obzira da li imate predznanje ili ne, učenjem po naprednim programima ITAcademy već posle godinu dana bićete spremni da započnete vašu karijeru. U zavisnosti od toga za koji sektor informacionih tehnologija se opredelite, uz posebno prilagođen program naučićete sve što vam je potrebno da postanete programer, dizajner, developer mobilnih aplikacija ili IT administrator.

 

Iskoristite idealan trenutak za promenu koja će vam doneti uspeh

 

Velika „Back to School” akcija koju je pokrenula ITAcademy omogućava vam da započnete svoje IT školovanje uz popust od čak 33,6% i da steknete veštine uz koje nikada više nećete brinuti za posao. Snižene cene upisa važe do 15. septembra, ali kako je broj slobodnih mesta ograničen, šansu da postanu budući IT-jevci dobiće samo najbrži.

 

S obzirom na to da ITAcademy u svom radu primenjuje najsavremeniju tehnologiju, polaznicima je omogućeno da biraju između tradicionalne ili online nastave. Platforma za učenje na daljinu pruža vam priliku da učite od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, u vremenu koje sami izaberete, i tako se spremite za novo zanimanje.

 

Šta posle školovanja?

 

Potražnja za IT stručnjacima koji poseduju najsavremenija znanja raste iz dana u dan. Upravo zbog toga, ovaj sektor smatra se ubedljivo najperspektivnijim kako u regionu tako i u celom svetu. Pored velike potražnje na tržištu, mnogi programeri, grafički dizajneri i ostali IT-jevci opredeljuju se za poslove frilensera koji im nude mogućnost da od kuće rade za inostrane klijente i tako dodatno uvećaju svoju zaradu.

 

Veštine koje usvojite tokom školovanja omogućiće vam da brzo dođete ne samo do posla, već i do prosečne programerske plate koja u Beogradu iznosi 1296 evra. Uz najtraženija IT znanja i nekoliko godina radnog iskustva, ova cifra može biti i nekoliko puta veća. Karijera u oblasti informacionih tehnologija garancija je za sigurnu budućnost i uživanje u brojnim benefitima, a sve što vam je za nju potrebno jeste godinu dana školovanja po povlašćenim uslovima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA