ZLATNI iPHONE SA PUTINOVIM LIKOM I JAKOM PORUKOM: Evo i koliko košta (VIDEO)

Novi model pametnog telefona nosi naziv „Suprimo Putin Damaskus gold“ i simbolično je proizveden u ograničenoj seriji - u 64 primerka, po jedan za svaku godinu Putinovog života

  • 2

Povodom rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina koji danas puni 64 godine, italijanska juvelirska kuća "Kavijar" pustila je u prodaju jedinstveni telefon iPhone 7 sa Putinovim likom u zlatnom ramu, nacionalnim grbom Rusije i izjavom ruskog predsednika, ovekovečenom u zlatu.

OTKRIVENO KOLIKO ĆE NOVI IPHONE KOŠTATI U SRBIJI: Trebaće vam kredit da ga kupite!

Reč je o izjavi koju je Putin izrekao na Federalnoj skupštini RF - "Mi ćemo odgovoriti na sve izazove! Radimo za dobrobit Rusije!", prenosi Sputnjik.

Novi model pametnog telefona nosi naziv „Suprimo Putin Damaskus gold“ i simbolično je proizveden u ograničenoj seriji - u 64 primerka, po jedan za svaku godinu Putinovog života.

Luksuzni telefon je ukrašen kombinacijom zlatnih elemenata i specifičnih motiva karakterističnih za čuvene sablje dimiskije, koje su kovane u sirijskoj prestonici Damasku, po kojoj su i dobile ime.

Zajedno sa novim smartfonom, „Kavijar“ je predstavio i simboličan video-spot u kome se navodi da je „sablja dimiskija nepobedivo oruđe u boju“.

Printskrin: Youtube/Caviar iPhone Printskrin: Youtube/Caviar iPhone

- Glavna bitka Vladimira Putina u 2016. godini je Sirija. Tamo je on pružio otpor svetskom zlu - terorizmu, uporno se boreći na otvorenom polju. Upravo taj osećaj nesalomivog ponosa, odlučnosti i pobede oličen je u dizajnu Kavijar ajfon 7 Suprimo Putin Damaskus - navodi italijanska juvelirska kuća, prenosi Sputnjik.

Ovaj luksuzni smartfon prodaje se po ceni od 207.000 i 222.000 rubalja (oko 2.950 i 3.165 evra), u zavisnosti od veličine memorije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja Avgust

    8. oktobar 2016 | 22:09

    Jabih kupio ovaj skuplji samo nema na nasem trzistu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA