ANDROID VIŠE NEĆE BITI ISTI: U decembru stiže nova verzija koja će promeniti sve (VIDEO)

Izdanje Androida 7.1 donosi niz optimizacija i ispravki bugova, ali i nove API-je

  • 0

Prvi veliki update za Android Nougat stiže početkom decembra, a beta verziju Androida 7.1 dobiće korisnici Pixel C, Nexus 5X i 6P uređaja već u oktobru.

Četiri jednostavna trika koja će DRASTIČNO UBRZATI vaš pametni telefon!

Korisnici Androida koji ne koriste neke od pomenutih uređaja će Nougat 7.1 dobiti u narednim mesecima.

Izdanje 7.1 donosi niz optimizacija i ispravki bugova, ali i nove API-je. Tu je naravno i dodatna podrška za Daydream VR te A/B nadogradnje za sistem, koji će u izdanju 7.1 podržavati posebne prečice za aplikacije i slikovne virtualne tastature.

Developeri će moći da koriste posebne prečice za svoje aplikacije direktno u launcheru koji će omogućiti direktan pristup nekoj od dinamičkih ili statičnih mogućnosti.

Tu su i resursi za okrugle ikonice koje će developeri moći iskoristiti za vlastite aplikacije, kako bi se izgledom što više mogli prilagoditi Pixel launcheru.

Poseban naglasak je stavljen i na virtuelne tastature , koje će moći da koriste i slikovne prikaze, animirane GIF datoteke i sličan sadržaj umesto uobičajenih slova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA