Zaigrajte Overwatch BESPLATNO ovog vikenda (VIDEO)

Overwatch je slična drugim grupnim pucačinama. Zamislite Counter Strike na rolerima sa futurističkim oružjima i bićete prilično blizu

  • 1

Ukoliko još uvek niste zaigrali pucačinu Overwatch sada je pravo vreme za to, jer kompanija Blizzard ovog vikenda (od 18. do 21. novembra) ogranizuje besplatnu promociju za sve koji žele da isprobaju ovu video-igricu.

OVA IGRICA JE NOVI WORLD OF WARCRAFT: Za nedelju dana ima više od 7 miliona igrača!

Overwatch je slična drugim grupnim pucačinama. Zamislite Counter Strike na rolerima sa futurističkim oružjima i bićete prilično blizu. Igra je veoma popularna i već je deo kompetitivnog gejminga, što znači da je ljudi igraju kako bi zaradili milione od nagrada na turnirima.

Overwatch će tokom predstojećeg vikenda biti besplatan na PC, Playstation 4 i XBox One platformama. Besplatno igranje uključuje sve Overwatch heroje (njih 22), 13 mapa i brojne modove.

Sav progres koji ostvarite, uključujući unapređivanje likova i nagrade će se preneti i posle vikenda ako odlučite da kupite igru nakon testiranja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. novembar 2016 | 10:54

    Overwatch je sjajna igrica, ja samo zelim da vidim kako mi radi igrica na moj racunar. Ako dobro radi, odmah cu da je nabavim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA