Apple radi na NOVOM UREĐAJU koji čak ni Google nije uspeo da napravi kako treba

Prema nekim nagađanjima, novi uređaj iz Apple-a bismo najranije mogli da vidimo tek 2018. godine

  • 0

Apple radi na nosivom uređaju sličnom Google Glassu koji bi displej za augmentovanu realnost spojio sa naočarama, tvrdi Bloomberg.

APPLE SPREMA VELIKE PROMENE ZA NOVI IPHONE: Model koji će se pojaviti dogodine biće REVOLUCIONARAN!

Div iz Kupertina još uvek istražuje tržište pametnih naočara, pa nije poznato kada bismo mogli da vidimo finalni proizvod.

Prema nekim nagađanjima, pametne naočare iz Apple-a bismo najranije mogli da vidimo tek 2018. godine.

Već mesecima je poznato da je Apple počeo sa prikupljanjem ljudi koji imaju iskustva sa augmentovanom realnošću, što je pokazatelj da čuvena kompanija ima ideju za novi proizvod koji bi mogao da ponudi svojim korisnicima.

Generalni direktor Apple-a, Tim Kuk, je čak jednom prilikom izjavio kako smatra da augmentovana realnost ima mnogo više potencijala nego virtuelna stvarnost.

Prema pisanju Bloomberga, Apple je već imao pregovore sa potencijalnim dobavljačima određenih delova za proizvodnju pametnih naočara.

Krajnja funkcija Apple-ovih pametnih naočara bila bi da se povezuju bežičnim putem sa iPhone-om i da osobi koja ih nosi pružaju relevantne informacije direktno ispred njihovih očiju.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA