3

Ovo je verovatno najbrutalnija igra ikada: Kada vidite šta metak koji vi ispalite radi protivnicima, neće vam biti dobro! (VIDEO)

Volite snajpere, kampovanje i brutalne smrti? Onda je Sniper Elite 4 prava stvar za vas

Sniper Elite 4
Printskrin: Youtube/ Willy Mammoth

Sniper Elite 4 je definitivno najbrutalnija video-igrica zbog njenih neverovatnih animacija kada ubijete neprijatelja.

5 najskupljih video-igrica svih vremena: U njih je uloženo i po nekoliko STOTINA MILIONA dolara!

Volite snajpere, kampovanje i brutalne smrti? Onda je Sniper Elite 4 prava stvar za vas. U nastavku možete i da pogledate kako sve to izgleda, i to sve sa rendgenskim snimkom kada protivnika pogađa metak.

Upravo to je i ono što pravi ovu igru toliko brutalnom i krvavom, a posebno kada gledate usporeni rendgenski snimak. Izgleda da je to baš ono što privlači gomilu gejmera da kupuju ovaj novi deo Sniper Elite serijala.

Kada u Sniper Elite-u 4 naciljate i povučete obarač, možete da gledate kako vaš metak putuje i bukvalno “cepa” protivnika iznutra. Takođe, možete da pogodite bilo koji deo tela vašeg neprijatelja i da vidite šta se onda događa.

Možete i da pogodite neprijatelja u najbolniji deo muškog tela (verujte nam da ono što budete tada videli zaboleće i vas).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Gejmeri, Gejming, Pucačina, Sniper Elite 4, Video Igrica, Video igrice
Popularni komentari
  • P
    Putin R.S

    Pa se posle pitamo zasto su nam deca nasilna, agresivna, povucena u sebe, i sklona samoubistvima. Eto nam odgovora. Po celi dan igraju ovakve igrice i nemaju socijalni kontakt sa vrsnjacima.

foto dana

video dana