0

EduTV i Laguna vam poklanjaju knjige u novoj emisiji „Šta je pisac hteo da kaže”

Prva obrazovna televizija na ovim prostorima pokrenula je ovu emisiju kako bi gledaocima približila naše najpoznatije književnike, ali i talentovane mlade pisce i predstavila im, po njihovom mišljenju, najvažnija književna dela

Foto: Promo/LinkGroup

Foto: Promo/LinkGroup

Nova emisija eduTV-a „Šta je pisac hteo da kaže” omogućava vam da čujete zanimljiva razmišljanja poznatih domaćih pisaca, kao i da osvojite neku od knjiga koju je izdala Laguna.

Prva obrazovna televizija na ovim prostorima pokrenula je ovu emisiju kako bi gledaocima približila naše najpoznatije književnike, ali i talentovane mlade pisce i predstavila im, po njihovom mišljenju, najvažnija književna dela.

Zabavite se i edukujte uz čuvene pisce

U emisiji koju ćete imati prilike da gledate isključivo na eduTV-u moći ćete da saznate kako čuveni dečiji pisac Ljubivoje Ršumović, koga pamtimo iz „Fazona i fora”, proživljava tuđe živote čitajući knjige. Uz to, čućete i mišljenje drugih pisaca o tome da li boemski život i pisanje idu zajedno, kao i predloge koje knjige biste morali da pročitate.

Osim toga, moći ćete da proverite zašto je Dušan Miklja dobijao batine zbog Karla Maja, kao i koja dela su imala najveći uticaj na odrastanje Mirjane Bobić Mojsilović, Jelice Greganović i drugih poznatih domaćih pisaca. Ova kratka forma vam omogućava da se za vrlo malo uloženog vremena edukujete, zabavite i informišete o novim književnim delima.

„Čitanje je važno zbog toga što odgaja kritičku misao i samim tim boljeg čoveka. Čovek koji je samosvesniji više će se pouzdavati u svoj sud stečen čitanjem”, rekao je novinar i pisac Dušan Miklja.

Pratite eduTV i osvojite vredne nagrade

Ova emisija nastala je u zajedničkoj organizaciji eduTV-a i izdavačke kuće Laguna, a kao deo ovakve saradnje gledaocima se nudi prilika da osvoje knjige koje pisci preporučuju u pomenutoj emisiji. Potrebno je samo da pratite akcije eduTV-a na društvenim mrežama i neki od naslova, koji se pominju kao odgovor na pitanje koju knjigu bi trebalo da pročitamo do kraja 2017. godine, mogu postati vaši.

Emisiju „Šta je pisac hteo da kaže” i sav program eduTV-a možete gledati kao deo regularnog paketa preko 20 kablovskih operatera, kao i putem sajta ili preko eduTV Android aplikacije.

Televizija koja vam pruža drugačiji pogled na svet

eduTV gledaocima nudi moderan sadržaj koji je usmeren ka edukaciji i pozitivnom načinu razmišljanja. Emisije eduTV kao što su Zvučni zid, Ispeci pa reci, Hi Tech i mnoge druge inspirisaće vas da postanete uspešniji i motivisaniji, a uz to će vas podstaći da istražujete i učite kroz zabavu.

Sve pomenute emisije možete gledati kad god poželite i preko platforme za Video on Demand. Potrebno je samo da se prijavite, izaberete sadržaj koji vas najviše zanima i putem bilo kog uređaja pratite prvu regionalnu obrazovnu televiziju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: besplatno, Edukacija, eduTV, Knjige, Laguna, poklon, region, TV, Uspeh

foto dana

video dana