Milioneri otkrivaju kako se pripremaju za APOKALIPSU (VIDEO)

Multimilioneri iz sveta tehnologije se za eventualni smak sveta spremaju na krajnje čudne načine

  • 9

Portal "Business Insider" pitao je nekoliko milionera iz sveta tehnologije kako se oni pripremaju za eventualni smak sveta, a njihovi odgovori su krajnje čudni.

SVETSKI MILIONERI SE MASOVNO SELE: Evo koja je njihova zemlja iz snova i zbog čega!

Tako je generalni direktor Reddita, Stiv Hafman, rekao da je uradio lasersku operaciju oka kako u slučaju apokalipse ne bi morao da zavisi od naočara za vid.

Antonio Garsija Martinez, bivši produkt menadžer u Facebooku, kupio je čitavo ostrvo i na njemu nagomilao zalihe generatora za struju, solarne panele i oružje.

Generalni direktor finansija u kompaniji Mayfield, Tim Čang, prisustvuje sastancima koji predviđaju različite scenarije preživljavanja u slučaju apokalipse. 

Jišan Vong, bivši generalni direktor društvene mreže Reddit, rekao je za "Business Insider" da je takođe uradio lasersku operaciju oka kako u postapokaliptičnom svetu ne bi zavisio od naočara.

Brojni drugi milioneri kupuju stanove u atomskom skloništu u Kanzasu. Tu se ispod zemlje nalazi 15 spratova sa stanovima u kojima se može živeti u slučaju da dođe smak sveta ili se desi neka nuklearna katastrofa. Cena stanova se kreće od 1,5 od 4,5 miliona dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • џонтра волта

    26. mart 2017 | 22:38

    Ако дође нећете много дуже живети од нас. Чувајмо нашу планету јер друге немамо за живот.

  • Ezra

    26. mart 2017 | 21:31

    Vecu glupost nisam cuo ,jos od onog za dve godine zivecemo bolje ,zavuci ce se u rupe i sta posle.kataklizme bilo koje vrste.

  • Profesor

    27. mart 2017 | 10:00

    Praviće robote da im služe pošto ljudskih sluga neće biti,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA