Seminar o obrazovanju: Kako da svoje časove učinite zanimljivijim?

Seminar u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje i TeachingAcademy omogućava vam da saznate kako da doprinesete razvijanju kritičkog mišljenja kod učenika, kao i na koji način se prepoznaju ishodi učenja kroz projektne aktivnosti

  • 0
Foto: promo/Link Group Foto: promo/Link Group

Ukoliko svaki vaš čas pretvorite u mali projekat za vreme koga ćete podstaći radoznalost đaka, nastava koju organizujete može biti nešto čemu će se svi školarci radovati. U realizaciji takve nastave može vam pomoći seminar „Projektno orijentisana nastava matematike” koji će se održati u nedelju 9. aprila, na trećem spratu Beograđanke (ulaz iz Kralja Milana).

Seminar u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje i TeachingAcademy omogućava vam da saznate kako da doprinesete razvijanju kritičkog mišljenja kod učenika, kao i na koji način se prepoznaju ishodi učenja kroz projektne aktivnosti.

Prijavom putem ovog linka možete obezbediti svoje prisustvo na seminaru i tako omogućiti sebi sticanje korisnih znanja i osam (8) bodova obaveznog stručnog usavršavanja. Veštine koje ćete steći na ovom seminaru pružiće vašim učenicima drugačiju nastavu, a vama napredak u karijeri i priliku da se izdvojite kvalitetom u odnosu na druge kolege.

Za efikasniju organizaciju nastave koja će motivisati učenike

Seminar „Projektno orijentisana nastava matematike” predstavlja kombinaciju interaktivne radionice i motivacionog predavanja, a namenjen je svim nastavnicima razredne nastave, vaspitačima u predškolskim ustanovama, kao i profesorima matematike u osnovnim i srednjim školama.

Problemski orijentisana nastava predstavlja sistem ili stil aktivnog učenja po kome đaci radom u grupama razvijaju fleksibilna znanja i pronalaze rešenja za određene zadatke. Za vreme usavršavanja na seminaru, upoznaćete se upravo s principima projektno i problemski orijentisane nastave koji podstiču radoznalost kod đaka.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Foto: Profimedia/Free Foto: Profimedia/Free

Da biste prisustvovali ovom korisnom seminaru potrebno je da popunite prijavu, a zatim i da uplatom od 2.500 RSD osigurate svoje mesto.

Seminar počinje od 10 časova, a broj slobodnih mesta je ograničen kako bi svi polaznici mogli aktivno da učestvuju u radionicama i usvajaju nove veštine. Reagujte na vreme, unapredite svoja znanja i pružite učenicima obrazovanje koje će ih zainteresovati i motivisati za dalje učenje.

Postanite lider u obrazovanju uz TeachingAcademy

Pomenuti seminar samo je jedan u nizu mnogih seminara koje TeachingAcademy organizuje kako bi se svim predavačima omogućila neophodna znanja za profesionalni napredak. Ovaj centar za stručno usavršavanje osnovan je da bi zaposlenima u obrazovanju pomogao u ostvarivanju uspešne karijere.

Svaki seminar u organizciji TeachingAcademy omogućava vam da steknete različite lične veštine uz koje ćete lakše i efikasnije obavljati svoj posao i pri tome napredovati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA