Windows 10 je sada postao još bolji: Odmah morate da instalirate najnoviju verziju kako biste dobili nove, moćne opcije (VIDEO)

Kako bi prikazao neke od sjajnih novih karakteristika ovog značajnog ažuriranja, Microsoft je u ovonedeljnoj epizodi "This Week on Windows" fokus stavio na inovacije koje se sada mogu naći u okviru Windows 10 OS

  • 0
Windows 10 Creators Update Printskrin: Youtube/ Windows

Dugo najavljivani Creators Update konačno je dostupan korisnicima Windows 10 operativnog sistema širom sveta.

Stiže novi Start meni na Windows 10: Pogledajte kako će izgledati!

Kako bi prikazao neke od sjajnih novih karakteristika ovog značajnog ažuriranja, Microsoft je u ovonedeljnoj epizodi "This Week on Windows" fokus stavio na inovacije koje se sada mogu naći u okviru Windows 10 OS.

Nove odlike i funkcije sada uključuju 3D opcije korišćenja, ugrađene mogućnosti za puštanje igrica i novine u rukovanju tabovima u okviru Microsoft Edge pretraživača. Creators Update donosi i ekskluzivne mogućnosti za Skype na Windows PC-u, kao što je mini-view, i SMS relej za Windows Phone.

Ovo ažuriranje uz Microsoft Edge pretraživač donosi i povećanu efikasnost baterije, omogućavajući korisnicima da bez dopune baterije, strimuju video-sadržaj i pretražuju internet duže nego uz Google Chrome i Mozilla Firefox pretraživače.

Creators Update je moguće instalirati automatski preko Windows ažuriranja, ali i manuelno klikom na "Update now" na zvaničnom sajtu OVDE.

Šta sve donosi novi Creators Update za Windows 10 možete pogledati u videu koji se nalazi u nastavku:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA