≫ 

Na ovim ogledalima možete da ispečete meso za roštilj za samo 10 minuta: Ne treba da palite vatru, 5 puta je brži, a košta... (VIDEO)

Ovaj neverovatan izum može da skuva obrok za samo deset minuta i pet puta se brže zagreva nego standardni roštilji sa vatrom

  • 10

Kompanija One Earth Designs osmislila je roštilj kojem ne treba vatra kako bi ispekao meso, već se pečenje hrane odvija samo uz pomoć sunčeve svetlosti.

Počela je prodaja čudesnog Teslinog krova, koji proizvodi struju: Košta samo 3 puta više od običnog, ali je ušteda sa njim neprocenjiva!

SolSource Sport roštilj se zagreva pomoću sunčeve energije koja pada na ogledala, a koja je potom usmeravaju ka mestu koje je potrebno zagrejati kako bi se spremila hrana, piše "Daily Mail".

Ovaj neverovatan izum može da skuva obrok za samo deset minuta i pet puta se brže zagreva nego standardni roštilji sa vatrom.

70baa498e8f1d49ab741dd9d04e2c10b_original

Pored toga, SolSource Sport je moguće koristiti na mestima na kojima je zabranjeno paliti vatru, jer je on veoma bezbedan za upotrebu.

Tvorci ističu da njihov izum može da skuva hranu čak i kada je oblačno i ima vrlo malo sunca.

80064291faa513fba0cb70fbb3c9872b_original

Čak i kada se hrana peče, SolSource Sport će biti hladan na dodir. Napravljen je u potpunosti od recikliranih materijala.

Ovaj roštilj je trenutno projekat na Kickstarteru gde je prikupio potrebna sredstva za dalje finansiranje. Svako ko donira novac na Kickstarteru SolSource Sport moći će da kupi za 149 dolara, dok će mu regularna cena kada se nađe u prodaji biti 249 dolara.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA