CARSKA KLIMA: Mašina za maglu hladi vaše vrelo dvorište!

Ovaj model pravi od vode ultrafinu maglu, koja smanjuje temperaturu i do 12 stepeni i pokriva oko 75 metara kvadratnih - idealno za tople letnje mesece kada u dvorištu želite da se prepustite uživanjima koja život znače

  • 0

Ovo je komercijalni mobilni ventilator koji pravi maglu sa rezervoarom od skoro 80 litara, on omogućava da se ohladi dvorište na ceo dan sa samo jednim punjenjem.

Za razliku od ostalih manjih ventilatora ili gedžeta koji vas hlade, ovaj patentirani model pravi od vode ultrafinu maglu, koja ohladi do 12 stepeni i pokriva oko 75 metara kvadratnih (u zavisnosti od trenutne temperature i vlažnosti vazduha).

Postolje sadrži dovoljno vode da se magla pravi konstantno osam do 12 sati i napravljen je od izdržljive plastike, količina magle koja se pušta može da se podešava sa okretanjem brojčanika, a ima zaštitu koja sprečava da vam prsti ili kosa zakače u ventilatoru.

Ovaj ventilator je veoma tih (oko 65 dB, što je otprilike glasno kao normalni govor), tako da vam neće upropastiti slušanje muzike ili normalan razgovor.

Cena, sitnica: 1.800 američkih dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA