ASUS MeMO Pad HD 7: Pristupačan tablet koji ima sve što vam treba

Asus MeMO Pad HD7 je savršeno dizajniran, izdržljiv i do 10 sati bez punjenja baterije, sa odličnim performansama i sve to u samo 302 grama težine

  • 4

ASUS Memo Pad HD 7 je fantastičan tablet koji ste dugo čekali. Reč je o uređaju koji ima sve što korisnik može poželeti i nudi odlične performanse po veoma pristupačnoj ceni. Spisak karakteristika je impresivan jer su tu procesor sa četiri jezgra, kvalitetni HD IPS ekran, dve kamere, odlična autonomija, GPS, stereo zvučnici, Micro SD slot...

Pravi lepotan

Za bilo koju od ponuđenih boja da se odlučite, Memo Pad HD 7 je tablet sa kojim ćete poželeti da se pohvalite u društvu. Možete birati između sjajne bele, pink i zelene ili mat plave i sive boje kućišta.

Kvalitetni materijali i fina završna obrada se podrazumevaju.

HD IPS ekran

Ekran je svakako najvažniji deo svakog tableta, pa će vlasnike Memo Pad HD 7 modela obradovati odlični IPS ekran velikih uglova vidljivosti i HD 1280x800 rezolucije. Uz ASUS Splendid tehnologiju možete prikaz boja prilagoditi svom ukusu.

Procesor sa četiri jezgra

Iako u ovoj cenovnoj kategoriji preovladavaju tableti sa dvojezgarnim procesorom, Memo Pad HD 7 nudi mnogo više − moćni procesor sa četiri jezgra, koji ne samo da sa lakoćom izlazi na kraj sa svakodnevnim zadacima, već omogućava i odličnu zabavu uz zahtevne video-igre.

Kamere za svaku priliku

Jedno od bitnih unapređenja u odnosu na prethodni model je i prisustvo zadnje kamere rezolucije 5 MP. Zahvaljujući njoj možete snimati video u HD rezoluciji. Naravno, prednja kamera je i dalje tu, rezolucije 1,2 MP za sve vaše video-pozive.

Stereo zvučnici

Bez dobrog zvuka nema ni zabave, a kod Memo Pad HD 7 tableta se za dobar zvuk brinu kvalitetni stereo zvučnici i ASUS SonicMaster tehnologija.

Sve je tu

Najbolji dokaz da se pri kreiranju ovog tableta nije štedelo je i činjenica da baterija omogućava autonomiju do 10 sati. Mesta se našlo i za GPS modul, čitač Mikro SD kartica i Bluetooth 4.0, a sve to je spakovano u samo 302 grama.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA